Greenchoice Warmetruiendag

Aanstaande vrijdag is het weer Warme Truiendag. Deze dag, die wordt georganiseerd door energiemaatschappij Greenchoice, staat in het teken van bewustwording ten aanzien van het energie verbruik. Het idee is heel simpel en iedereen kan daarom meedoen: Je draait de verwarming vrijdag een paar graden lager en trekt een warme trui aan om de kou op te vangen.

193.00 deelnemers
Je kunt je natuurlijk afvragen in hoeverre deze actie helpt en waarschijnlijk is dat meer dan je in eerste instantie denkt: Wist je dat je op deze manier 7% energie per graad bespaart? Op de homepage van de Warme Truiendag staat dat er inmiddels ruim 193.000 mensen mensen meedoen, je kunt je voorstellen dat dit een enorme energiebesparing oplevert!

Inhakers
Het is de negende keer dat de Warme Truiendag wordt georganiseerd en in de loop der jaren hebben al heel wat particulieren en bedrijven hier op ingehaakt. Zo wordt er op de hogeschool in leiden een gratis kop erwtensoep uitgedeeld aan alle studenten, wordt er in Soest een heus Klimaatstraatfeest georganiseerd en heeft Zalando een speciale shop met warme truien geopend zodat iedereen er warmpjes bij kan zitten!

Doe jij ook mee?
De vraag is natuurlijk of jij ook mee doet morgen. Zo ja, dan kun je je via de website aanmelden. Zo maken we er met zijn allen een energiebesparende dag van!


Comments are closed.